Motivacioni govor

Poštovani planinari, Grad Prijedor nam je uputio poziv za događaj koji organizuje Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2).

Uz finansijsku podršku Evropske unije, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) organizuje motivacioni govor koji će Tomislav Cvitanušić održati u Gradu Prijedoru, 25. novembra u 11:00 časova, u Amfiteatru JU “Srednjoškolski centar Prijedor”.

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade muškarce i žene povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne sportske podvige. Tomo nije samo uspješan sportista već i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za promociju bh. sporta. Upoznaćete se i s njegovim posljednjim postignućem – usponom na najviši vrh svijeta, Mount Everest, koji je ostvario u maju ove godine. Uz sve što će vam predstaviti, Tomislav će vas motivisati da istražite svoje granice i ostvarite sjajne lične rezultate.

Nadamo se da ćete vašim dolaskom uveličati ovaj događaj i poslušati inspirativne priče našeg govornika, naučiti nove perspektive i pronaći dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata u svim aspektima vašeg života.

Prijaviti se možete putem obrascahttps://shorturl.at/lqOVX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024: PD Klekovača | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress