February, 2015

now browsing by month

 

Skijanje na Kozari

Ski sezona na Mrakovici se nastavlja. Trenutna temperatura je -2 C a visina snijega na stazi je 30 cm. Ski lift radi u dnevnom terminu 13-16 h i noćnoom 18:30-21:30 h. Vikendima ski lift radi u terminu 10-16h i noćnom terminu 18:30-21:30 h.

Stanje na stazi možete pratiti uživo putem web kamere: http://blic.net/cam/mrakovica.html

Vidimo se na stazi!

 

Omladinski marš

Proteklog vikenda, 31. januara, na Kozari je pod organizacijom Kluba ekstremnih sportova “Albatros” Prijedor, održana tradicionalna manifestacija “Omladinski marš”. Na njihov poziv se odazvao veliki broj planinara našeg društva kao i planinara drugih društava iz Banja Luke, Prijedora i Srpca. Naši vodiči su pomagali drugarima iz Albatrosa da se ovaj marš uspješno izvede.

Dan je bio i više nego savršen, vedar a Kozara ukrašena snijegom.

Plan marša bio je da se nakon okupljanja u Rajkovićima uputimo preko doma na Kotlovači, Bešića Poljane sve do Mrakovice. Tako je i bilo, a na naše veliko zadovoljstvo pauza za doručak je napravljena baš na našem domu, na Kotlovači. Prostorije našeg drustva su bile ispunjene do zadnjeg mjesta što se moze vidjeti na fotografijama. Zahvaljujemo se našim dragim gostima, planinarima, sto su svojim prisustvom vratili duh nekadašnjeg vremena.

 

Tanja Timarac

[srizonfbalbum id=2]

© 2024: PD Klekovača | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress