Planinarski dnevnik

Kako smo prije nekoliko godina prešli sa članskih knjižica na kartice više nemamo gdje stavljati pečate vrhova i opise planinarskih pohoda. Problem koji se pojavio je u potpunosti rješiv. Napravljen je PLANINARSKI DNEVNIK.

Ovo je lagano, nosivo, jako, džepno izdanje koje je praktično u najlonskoj futroli a može da nam sačuva uspomene sa pohoda i vrhova, osim digitalnih. Planinarski dnevnik je lični dnevnik svakog planinara i sastavni je dio planinarske opreme.

Dnevnik sadrži mnoge korisne informacije planinarskoj opremi i pakovanju opreme, postupku u slučaju nesreće, kodeksu planinarske etike i popis planinarskih domova u Republici Srpskoj.

Veliki broj praznih stranica koje slijede iza korisnih informativnih stranica vlasnik dnevnika dužan je sam ispuniti opisima svojih poduhvata, staza koje obilazi, utiscima sa uspona, pečatima vrhova i planinarskih domova, te čime god želi, kako bi zabilježio ono što misli da treba ostati zabilježeno, ta kako bi jednoga dana dnevnik pretvorio u lični planinarski spomenar.

Svoj primjerak planinarskog dnevnik možete kupiti po simboličnoj cijeni od 10 KM. Možete da ga kupite tako što ćete nas kontaktirati na info@pdklekovaca.org ili 065/440-150 (sekretar Društva) ili u našem planinarskom domu u Kotlovači.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024: PD Klekovača | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress