Kako postati član Društva?

KAKO POSTATI ČLAN PD “KLEKOVAČA”?

Vrlo jednostavno. Članarinu možete uplatiti svakog četvrtka u vremenu od 19 do 20 časova u našoj kancelariji koja se nalazi u ulici Kralja Petra I Oslobodioca 16 (KUD “Dr Mladen Stojanović”, II sprat). Takođe, članarinu možete uplatiti u planinarskom domu “Kotlovača” na Kozari i u toku planinarskih akcija Društva. Sve potrebne informacije možete dobiti kod sekretara Društva na telefon: 065/440-150.

Godišnja članarina u Društvu iznosi 20 KM za punoljetne i 10 KM za maloljetne članove. Kod prvog učlanjenja plaćate i 2 KM za planinarsku knjižicu.

Učlanjivanjem u naše Društvo stičete pravo na popust za učešće na planinarskim akcijama, popust na noćenja u planinarskom domu “Kotlovača” na Kozari i drugim planinarskim domovima, popust za ulaznice u Nacionalni park “Kozara” (godišnja ulaznica u Park za naše članove je 20KM), popust od 20% u Inter Sportu na svu planinarsku opremu, popust od 20% na obuću u prodavnici Alpina u Banja Luci te popust od 20% na cipele i 15% na ostalu planinarsku opremu u AlpShopu u Banja Luci. Prilikom kupovine u ovim prodavnicama morate pokazati planinarsku knjižicu sa plaćenom članarinom za tekuću godinu i ličnu kartu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018: PD Klekovača | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress