Dani zime na Kozari

Naš štand

XIV privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari” održaće se 02.02.2020. godine. Manifestacija ima za cilj da promoviše turističke potencijale planine Kozare, a obuhvata sportska i gastro takmičenja uz bogat zabavni program.

Sportska takmičenja obuhvataju ekipna takmičenja gradova i opština Republike Srpske u zabavnim igrama. Gastro takmičenja obuhvataju pripremanje kotlića i čorbi od strane učenika ugostiteljskih škola, izviđačkih odreda i planinarskih društava, te pripremanje lovačkog kotlića lovačkih udruženja.

U okviru gastro takmičenja jedna od ekipa koja će pripremati kotlić biće i ekipa Planinarskog društva “Klekovača”. Pozivamo sve članove Društva i simpatizere da posjete naš štand na kojem će biti izložena planinarsko oprema, reklamni i promo materijali i naravno delicije. Po završetku takmičenja umjeće kuvara će moći da probaju svi koji nas posjete, tj. oni koji budu među prvima jer se obično vrlo brzo sve potroši.

Za posjetioce manifestacije biće organizovan prevoz iz Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Banja Luke i Gradiške. Za građane Prijedora biće organizovan prevoz ispred Gradskog stadiona u periodu od 9:00 do 10:00 časova a ulaz u Nacionalni park će se taj dan naplaćivati po promotivnoj cijeni od 1 KM. 

Vidimo se na Kozari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2020: PD Klekovača | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress